Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

PartnerTech Kft.

PartnerTech Biztonságtechnikai  Kft.

E-mail: iroda@partnertech.hu
Cím: 1144 Budapest, Gvadányi u. 61-65., „A” épület
Telefonszám: +36 1 433 0100
Weboldal:https://partnertech.hu/

 

Működésünkkel 2013 óta azon dolgozunk, hogy magas színvonalú és korszerű biztonságtechnikai megoldásokkal lássuk el partnereinket és a rendszereink végfelhasználóit.

Az általunk forgalmazott, kiváló minőségéről és megbízhatóságáról megismert Aritech termékcsalád nagy népszerűségnek örvend partnereink körében. Az Advisor Management integrált rendszerünk pedig nagy mértékben megkönnyítheti a biztonságtechnikai rendszerek üzemeltetését és kezelését.

Termékkínálatunkban emellett még számos, világszerte ismert és elismert márka megtalálható, úgy, mint az Interlogix, TruVision, HADstair, Nuctech, Kidde, Supra, C4.

A képviselt gyártóink között, olyan cégek szerepelnek, mint a Carrier Fire & Security, Gamanet és Nuctech.

Bemutatkozó rövidfilmünket tekintse meg itt. 

KÜLDETÉSÜNK

Célunk, hogy minőségi biztonságtechnikai eszközeinkkel és szakképzett telepítő partnereinkkel együttműködve költséghatékony és effektív megoldást biztosítsunk rendszereink használóinak.

A kereskedelmi tevékenységünk mellett pedig tervezési és beüzemelési szolgáltatásainkkal is állunk partnereink rendelkezésére.

Termékeink szakszerű telepítése és biztonságos működése érdekében, olyan biztonságtechnikai rendszerek telepítésével foglalkozó partnereket szolgálunk ki, akik rendszeresen részt vesznek rendszereinkkel kapcsolatos tanfolyamainkon. Tanfolyamaink műszaki jellegűek, a résztvevők elméleti oktatást kapnak a rendszer összeállításának alapelveiből és gyakorlati képzést annak programozásából. A tanfolyamainkat a gyártó cég által képzett kollégáink tartanak.