Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

Aspectis

 

Aspectis Kft.

E-mail: sales@aspectis.hu
Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13.
http://www.aspectis.hu
LinkedIn
Facebook
Youtube

 

Az Aspectis Kft. a hazai biztonságtechnikai iparág egyik vezető disztribútora. Tevékenységünk fókuszában a video technológia áll, ebben igyekszünk magas szinten kiszolgálni a piaci igényeket. Ennek megfelelően olyan piacvezető márkák találhatók meg kínálatunkban, mint az Axis, a Milestone, a Hanwha vagy a Netavis. Mivel a mai korszerű biztonságtechnikai rendszerek igen összetettek és integráltan működnek, ezért portfóliónkban a beléptető rendszerek is komoly szerepet játszanak. Ebben a szegmensben a 2N és a Paxton megoldásait kínáljuk. Egy rendszer nem működhet hálózat és központi berendezések nélkül. A hálózati megoldások között a Planet eszközeire, míg a szerverek és munkaállomások területén a saját gyártású SecurEye márkanéven forgalmazott berendezésekre támaszkodunk. Az AI alapú video analitika egyre fontosabb szerepet tölt be, ezen a területen a gyári megoldásokon felül az Ultinous, a Briefcam és a Herta fejlesztéseit részesítjük előnyben. 2023-ban egy új üzletágat indítottunk ABUDGET néven, amely a belépő szintű igényeket igyekszik kiszolgálni.

Végfelhasználóinkat országos lefedettségű partnerhálózaton keresztül szolgáljuk ki. A disztribúciós tevékenységünk mellett fontos megemlíteni széleskörű szolgáltatási palettánkat, melyek közül a tervezést, a tanácsadást és a rendszerek üzembe helyezését emelnénk ki.

Termék- és szolgáltatási kínálatunkat folyamatosan bővítjük az aktuális piaci trendeket figyelembe véve. Aki kíváncsi arra, hogy melyek ezek, illetve mik azok az irányok, amelyeket meghatározónak tartunk, keresse fel standunkat a XIV. MBF konferencián.