Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

Axxonsoft

 

 Axxsonsoft Hungary Kft. 


Weboldal: www.axxonsoft.com

 

Az AxxonOne 2.0 VMS fejlett funkciói

Optimalizálja biztonsági stratégiáját az AxxonOne legújabb kiadásával, amely mostantól zökkenőmentes integrációt biztosít a beléptető rendszerekkel, valamint a tűz- és riasztó rendszerekkel is. A hardverek konfigurációinak automatikus kinyerésének és az eszközöknek a rendszer objektumfájához való hozzáadásának képességével a biztonsági hálózat kezelése még soha nem volt ilyen hatékony.

Az integráció lehetővé teszi a kamerafelvételek és az integrált rendszerekben zajló események közötti korrelációt is, így biztosítva az incidensek átfogó megértését. A kritikus események és eszközállapotok közvetlen megjelenítésével a térképen és a dedikált paneleken megjeleníthető az átfogó kép, ami gyorsabb reakcióidőt tesz lehetővé. Irányítsa az műveleteket a térképes felület használatával az eszközök vezérlésével és a biztonsági ökoszisztéma egyszerű kezelésével.          

Kiváló integrációs képességünk lehetőséget nyújt arra is, hogy ne korlátozzuk a szoftver működését szigorúan a biztonságtechnikára, hanem megnyissuk a kapukat az egyéb felhasználások felé is, úgy mint az EHS 4.0 incidenskezelő, ahol mesterséges intelligencián alapuló automatikus felismeréssel segítjük a hatékony működést.