Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

Kovács Péter

Kovács Péter 55 éves, a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. Bankbiztonsági Vezetője. Biztonsági szakmában több mint 23 éves munka tapasztalattal rendelkezik, amiből az utóbbi 13 évet kifejezetten a bankbiztonság területén folytatta. 

A rendőri munka után Először a Westel GSM (később Westel 900) Biztonsági osztályán kezdett, majd a Flextronics zalaegerszegi gyáraiban volt Gyári Biztonsági vezető. 2006-tól az üzem megszűnéséig az Elcoteq Magyarország Biztonsági igazgatóként több gyáregységet vezetve segítette a mexikói és finnországi üzemek fizikai biztonsági területeit is. 2011. májusától a Raiffeisen Bank fizikai biztonsági vezető szakértője, majd vezetője. Bankbiztonsági szempontból terveztett és végrehajtott értéktár, lakossági széfterem, és teljes székház építést és költöztetést is.  2021. novembere óta, a MagNet Bank biztonsági vezetője

Mottói: „Szolgálunk és védünk, de nem vagyunk hatóság” és „…senki nem tehet többet a biztonságod érdekében annál, mint amennyit Te saját magad megtehetsz.”