Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

L-Tender

 

L-TENDER Zrt.

Cím: Tata, Ady Endre utca 23. 2/2. 
Telefonszám: +36 70 886 5179
Weboldal:https://ltender.hu/
LinkedIn 
Facebook

 

 

Társaságunk, az L-Tender Adatvédelmi és Információbiztonsági Szolgáltatások Zrt. a megbízhatóság, szakértelem és az ügyfélközpontú szemlélet jegyében, melyben több, mint 10 éves tapasztalattal a háta mögött szolgáltat az adatvédelem, az információbiztonság és a compliance területén.

Adatvédelmi tevékenységünk egyidős a második hazai adatvédelmi jogszabály, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) hatálybalépésével. Nevezett jogszabály alapelveiben és eszközeiben igen előremutató és hatékony volt a korábbi ombudsmani rendszerhez képest, így az adatvédelemi jogszabályoknak való megfelelés kérdése már ekkor jelentősebb szerepet kapott a közszféra szervezetei és a vállalatok mindennapos tevékenységében, mellyel párhuzamosan – szakmai szolgáltatásért – egyre több szervezet fordult Társaságunkhoz. Az Uniós adatvédelmi rezsim, azaz a GDPR hatálybalépésével feladataink tulajdonképpen az ügyfelek teljes compliance kiszolgálására bővültek.

Bár a vállalkozás főtevékenysége az adatvédelmi szolgáltatások nyújtásával indult, azonban tevékenysége során mindig kiemelt figyelmet fordított az ahhoz szorosan kapcsolódó, információbiztonsági szakterületre is.  Az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvény megjelenésével a vállalkozás bővítette tevékenységét, így – külön üzletágként – a szervezetek életében egyre nagyobb jelentőséggel bíró informatikai rendszerek adatbiztonsági szabályozásában kezdett el tanácsadói és megfeleltetési tevékenységet folytatni. Az EU információbiztonsági irányelvének módosításával, a NIS2 irányelvvel tevékenységünk tovább bővült a kötelezett szervezetek informatikai-jogi megfelelési felkészülés területén, illetve az adatvédelmi és az információbiztonsági tudatosságfejlesztő oktatási rendszerek készítésében való közreműködéssel és tudatosságfejlesztő képzések szervezésével, levezetésével.