Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

Mohamed Aida

Mohamed Aida magyar tőrvívó - igazi Köztünk élő legenda!

Az első magyar sportoló, aki hét olimpián vett részt, ezzel sporttörténelmet írt. 2021 Tokiói ötkarikás játékokon Cseh Lászlóval közösen Mohamed Aida lett a magyar küldöttség zászlóvivője, amire majdnem olyan büszke, mint két kislányára.

Legkiemelkedőbb eredményei a világbajnoki ezüstérem és Európa-bajnoki cím. Háromszor volt olimpiai 4. helyezett. Legmagasabb állami elismerése a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt.

Sikeres sportolói karrierje mellett több diplomával rendelkezik és több nyelven beszél. Fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, azon belül pedig kiemelkedő módon szívügyének érzi -a kislánya érintettsége miatt- a ritka betegeségekkel küzdők képviseletét is, mint jószolgálati nagykövet.
Az életben sokszor táncolt penge élen és a sors nehéz feladatokat állított elé. Hiszi, hogy a kitartás és kemény munka, a pozitív hozzáállás és a tudatos  támogató környezet kialakítása meghozza a gyümölcsét az élet minden területén. 


" A kihívások nem tántorítanak el, inkább   megerősítenek és erőt adnak a folytatáshoz” „Céljaim elérésében nem csak a végeredmény, hanem az oda vezető út az, ami a fontos"


Instagram   és   LinkedIn profil