Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

Securiline Kft.

Securiline Biztonságtechnikai Kft.

E-mail: info@securiline.hu
Cím: 1144 BUDAPEST, GVADÁNYI UTCA 61-65. "A" ÉPÜLET
Telefonszám: +36-1-618-3124
Weboldal: www.securiline.hu

Kedves Látogató!

Elhagyva az ügyvezetői köszöntőt és maximális tisztelettel adózva azok előtt, akik elolvassák a céginformációkat, röviden összefoglaljuk kik is vagyunk valójában. A Securiline Kft. kizárólag biztonságtechnikával, illetve annak alágaival foglalkozó vállalkozás, amelynek csapatát egy 18 éves szakmai kapcsolat köt össze. A 10 fős társaság nem csak a munkában összetartó, hanem a mindennapokban is, ezért tudjuk azt a stabil minőséget, elvárható szakértelmet, megbízhatóságot és rugalmasságot nyújtani Ügyfeleinknek, Partnereinknek, ami kiemel minket a szolgáltatók sokaságából.

Tevékenységeink a behatolásjelző-, kamera-, beléptető-, munkaidőnyilvántartó- és tűzjelző rendszerek tervezésére, telepítésére, javítására terjed ki, de ma már mindez kiegészül a gyengeáramú hálózatok kiépítésével is. Megrendelőink számára fontos, hogy 24 órás szervízügyeletet üzemeltetünk, egyedi rendelkezésre állási idővel és csereeszközökkel. Igény esetén átvilágítjuk Ügyfeleink jelenlegi rendszereit, folyamatait, dokumentációit és tanácsadást nyújtunk fejlesztésre, módosításra esetleg szinergiák alkalmazására.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan komoly cégek választottak minket, mint például az IBM, ZOLLNER, PANNONIA BIO, EON, CONTITECH és még sokan mások…

Köszönjük a türelmét és reméljük összefutunk Esztergomban!

Aki pedig idáig eljutott az olvasásban az keresse meg a konferencián Akantisz Gábort - a cég tulajdonosát - aki megajándékozza a kitartó érdeklődőket!

„A siker útja az MBF konferencián épül!” – Kecskemét, 122-es szoba