Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

TP-link

​​​​​​

 

TP-Link

Az 1996-ban alapított TP-Link mára az egyik vezető SOHO és SMB hálózati gyártó és forgalmazó, illetve a világ első számú vezeték nélküli (Wi-Fi) termékeinek gyártója és forgalmazója, innovatív és díjnyertes megoldásokat kínálva a globális és hazai piacon. Termékei között otthoni és üzleti felhasználásra tervezett megoldások is megtalálhatók.

 

VIGI videóbiztonság

A termékportfólióban a VIGI almárkával fémjelzett videós biztonságtechnikai megoldások teljes körű rendszert kínálnak, professzionális kamerákkal, NVR-ekkel és PoE switchekkel a kínálatban. A VIGI nagy- és kisvállalatok, raktárépületek, kórházak, oktatási és turisztikai épületek bel- és kültéri videós megfigyelésére specializálódott, és hazai partnereit magyar nyelvű szoftverrel, illetve fejlett analitikai és menedzsment funkciókkal támogatja.

 

Átfogó hálózati megoldások

A vállalat termékportfóliójában a hálózati kapcsolatok legújabb vívmányai kapnak helyet: a teljes otthoni lefedettséget biztosító Deco termékcsalád, a hordozható Mi-Fi eszközök, a távoli mobilos elérést kínáló okosotthon megoldások, valamint az intézmények, szállodák, iskolák, közösségi hotspotok és vállalati rendszerek számára költséghatékony Wi-Fi megoldást kínáló Omada termékcsalád.

A gyártó SOHO termékeinek csúcsát a Deco Mesh és Smart Home Mesh technológia jelenti, mely révén az eszközök összehangolt működése egységes, stabil otthoni hálózatot alkot. A készülékek automatikusan és fennakadás nélkül kapcsolódnak át a Deco egységek között, melyek egyidejűleg akár 200 eszköz számára képesek megszakításmentes internetelérést biztosítani.