Nézze meg, milyen a Mabifo konferenciák hangulata!

Z&Z Biztonságtechnika Kft.

Z&Z Biztonságtechnika Kft.

E-mail: info@znz.hu
Cím: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa u. 6.
Telefonszám: +36 1 220 5391
Weboldal: http://znz.hu/
Facebook
LinkedIn

 

Az 1991 óta működő magyar tulajdonú társaság 1994 óta a világ élvonalához tartozó Smiths Detection biztonsági röntgengépek és veszélyes anyag detektáló berendezések, valamint a piacvezető CEIA fémdetektáló készülékek kizárólagos forgalmazója. 
Ezek mellett számos piacvezető márka termékeit is kínálja a hazai piacon: az izraeli Novo, a belga ICM Teledyne és az angol Scanna MSC hordozható röntgenberendezéseit, illetve az angol Energetics Technology és a francia Sema World robbantás elleni passzív védelmi eszközeit. A kezelői oktatásokhoz két meghatározó cég, a német STI és a svájci CASRA hazai képviseleteként professzionális oktató- és szimulátor szoftvereket kínál a kezelők egyéni vagy csoportos kiképzéséhez.

A NATO beszállítói minősítéssel is rendelkező ZNZ ügyfelei között kiemelten védett állami- és közintézmények, valamint multinacionális vállalatok is megtalálhatóak.
Egyebek mellett a bíróságok, a büntetés-végrehajtási intézetek, a Belügyminisztérium és a Magyar Rendőrség különböző intézményei, a legnagyobb bankok és pénzintézetek, valamint a Budapest Airport is a ZNZ által forgalmazott és üzembe helyezett legmodernebb berendezéseket alkalmazzák.

A ZNZ Preventive Technologies az általa képviselt kiemelkedő színvonalú termékekhez szakszerű konzultációt, egyedülálló eladás-utáni terméktámogatást és szervizhátteret biztosít. Ez magába foglalja az ügyfelek igényeinek és biztonsági kockázatainak felmérését, a megfelelő berendezések és rendszerek kiválasztását, szakszerű telepítést, kezelőszemélyzet oktatását, üzemeltetési tanácsadást, a gyors és megbízható karbantartást, javítást, illetve a folyamatos alkatrész-ellátást telephelyein fenntartott állandó készleteiből.